PUBLICITAT

INMACO-Escola Anna Ravell fa més de 30 anys que participa en l'esport escolar. Aquest any més de 200 nens i nenes participen en activitats esportives. Onze equips de Bàsquet i tres de Futbol-5, competeixen tot l'any per tots els camps de la nostra ciutat. A més a més, les Escoles esportives per als més petits: els futurs campions. Totes les activitats són finançades exclusivament per les quotes de mares i pares de l'escola.
Des d’aquest portal web hem creat un programa de “Col.laboradors” destinat a empreses i comerços de dintre i fora del barri del Poble Sec, per tal que aquest projecte no s’aturi i continuï la seva constant progressió. La vostra empresa o negoci pot col.laborar:
COM?
A) COL·LABORADOR: L’aportació per entrar a ser “Col·laborador” és de 100 € per temporada.
- Aquesta aportació dona dret a una inserció d’un banner amb el vostre logotip vinculat al vostre portal web durant tota la temporada 2008-09..
- Distribució anual de la vostra publicitat (al vostre càrrec) a totes les famílies.
B) PATROCINADOR: L’aportació per entrar a ser “Patrocinador” és a partir de 300 €. Aquesta modalitat va vinculada a les necessitats de material esportiu. Exemple: Equipacions, proteccions, trofeus, samarretes, pilotes, marcadors, pissarres...
- Aquesta aportació dona dret a una inserció d’un banner amb el vostre logotip vinculat al vostre portal web durant tota la temporada 2008-09.
- Distribució trimestral de la vostra publicitat (al vostre càrrec) a totes les famílies.
- Inserció del vostre logotip al material financiat.
C) ALTRES: Al final de la temporada (juny) es realitzen unes jornades de portes obertes on podrem entregar els vostres regals promocionals.

Si esteu interessats en col·laborar en aquest programa no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.ampaannaravell@gmail.com