19:15 CEIP JOAN MIRO-FUTBOL ALEVI INMACO
20:00 BASQUET INFANTIL MASCULI INMACO-COL.SANTA TERESA
09:00 BASQUET INFANTIL FEMENI INMACO-ESCOLA IPSE
10:30 BASQUET BENJAMI INMACO-CEIP LAVINIA
10:30 BASQUET CADET MASCULI INMACO-COL. SANTA TERESA
12:00 BASQUET CADET FEMENI INMACO-COL.SAGRAT COR SARRIA
12:00 LYCEE FRANÇAIS GAVA-FUTBOL CADET B
13:00 CEIP ELS LLORERS-FUTBOL CADET A
15:15 AE SANT ANDREU-FUTBOL JUVENIL INMACO

2 comentaris:

1. Anònim24.10.11

Començament de temporada per a l'Infantil Masculí contra l'Escola Santa Teresa. El 1r quart va començar bastant igualat, amb un parcial de 8 a 8. El 2n quart seguia molt igualat, tot i que els visitants es van distanciar de 5. Ja al 3r quart, es van distanciar de 7 punts, tot i que el local anava remontant i acostant-se. Fins al final del partit es va veure intensitat per part dels dos equips, i això diu molt d'aquesta primera fase. Tot i la igualtat, els locals van acabar perdent 52-64, però es van veure cares de satisfacció per part del públic, l'entrenador i l'equip

ResponElimina
  2. Anònim24.10.11

El primer partit dels pre-alevins del bàsquet INMACO Anna Ravell "A" va atraure un bon públic. El partit va començar bé amb un parcial de 6 a 6, però ja a partir del 2n període, on l'Escola Ferran Sunyer "A" va fer un parcial de 18 a 0 a favor, va canviar, i els visitants van tancar el marcador durant el 4t període. El resultat final va ser de 11 a 43 a favor dels visitants.

Tot i un mal començament per a la classificació, el públic va mostrar satisfacció al veure algunes jugades bones en equip, i van poder comprovar la dificultat de la primera fase.
    Aquest resultat, però, motiva a tota la plantilla a treballar de forma constant per mostrar una evolució al llarg de la temporada, i permet veure que tot i perdre, l'interès no decau. David Cortès